23 oktober 2021
Logo-Shiraz

Zeer tevreden over mijn receptiebalie van Shiraz

Mijn broer is sinds kort de trotse eigenaar van zijn eigen tandartspraktijk. Hij wilde echter nog wel een nieuwe receptiebalie door een extern bedrijf laten plaatsen om zijn klanten  beter te kunnen ontvangen. 

Zeer veel bedrijven die receptiebalies aanbieden 

Toen we op het internet op zoek ging naar een nieuwe receptiebalie kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Shiraz ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het inrichten van kantoren. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf beschikt over een erg grote showroom die zich in Dordrecht bevindt. Dit sprak mij en mijn broer erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan deze showroom te brengen. 

kantoormeubilair

Zeer tevreden over de nieuwe receptiebalie 

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers. Nadat we een kort gesprek hadden gehad besloot mijn broer om de receptiebalie bij dit bedrijf te kopen. De receptiebalie is inmiddels geleverd en geplaatst door het montageteam van het bedrijf. De receptioniste van mijn broers bedrijf kan de klanten nu erg goed ontvangen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Shiraz.