Zakelijk

Welke van de kaartprinters past bij jou bedrijf

Als onderneming is het vanzelfsprekend van belang dat het aangeboden product bij het beoogde publiek terecht komt en je hun aandacht blijft houden. Er zijn verschillende soorten manieren om dit te doen, een hiervan is door middel van plastic kaarten. Hieruit kunnen vele soorten kaarten geprint worden. Hierbij kun je denken aan: visite kaarten, ledenpassen, kortingskaarten, spaarkaarten, klantenkaarten et cetera. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Maar om dit soort kaarten uit te kunnen printen is een speciale kaartprinter van belang, die dat type kaart uit kan printen dat jij nodig hebt. In dit artikel kom je meer te weten over kaartprinters en de mogelijkheden hiervan.

Evolis kaartprinters

Deze fabrikant is al ruim vijftien jaar actief in dit veld. Zij zijn gespecialiseerd in het printen van plastic kaarten. Daarnaast zijn de printers van Evolis zo gemaakt dat het gebruik vereenvoudigd wordt en dat een systeemimplementatie eenvoudiger zal gaan.

Fargo kaartprinters

Fargo behoort eveneens als Evolis tot de top. Ook dit merk is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic kaarten. Als je snel wat uitgeprint moet hebben, zowel in kleur als zwart wit, dan is dit de beste printer om aan te schaffen.

Zebra kaartprinters

Dit merk heeft een groot aanbod in kaartprinters. Door dit grote aanbod heeft elke printer een kenmerkende eigenschap. Voor variëteit ben je het beste bij Zebra uit.

HITI kaartprinters

Voorheen werden deze kaartprinters niet op de Europese markt verkocht. Maar de afgelopen jaren verschijnt HITI steeds meer op de Europese markt. Het aangename aan deze printers is dat je deze kunt uitbreiden. Ben je dus in het begin een functie vergeten of wil je er toch nog een toevoegen dan is dat mogelijk bij dit merk printer.

Huren of toch zelf kopen

De eerste mogelijkheid die waarschijnlijk opkomt is om een kaartprinter aan te schaffen bij een bedrijf. Maar het is ook mogelijk om bij sommige bedrijven een kaartprinter te huren of te leasen. Op deze manier heb je baat bij de mogelijkheden, is het niet nodig gelijk het hele bedrag te betalen en kun je zelf bepalen hoelang je de printer gebruikt.