waterflesjes bedrukken
Tips

Waterflesjes bedrukken om zo een unieke marketingkans te benutten

Gaat er geen dag voorbij waarbij je bij jezelf denkt, heb ik niets anders aan te bieden dan die eeuwige saaie waterflesjes aan mijn klanten? Er is een methode om dat aan te passen en wat tegelijkertijd een groot marketing voordeel biedt, laat je waterflesjes bedrukken. Wegwerp promotionele flesjes water zijn het perfecte reclamemiddel om je bedrijfsnaam te verspreiden.

waterflesjes bedrukken

Laat waterflesjes een blikvanger zijn door het te bedrukken met op maat gemaakte labels. Waterflesjes zijn niet weg te denken in onze samenleving, geef ze weg aan klanten en ze verspreiden zich overal. Helaas zijn dit soort standaard flesjes geen tweede blik waardig, maar daar kun je nu verandering in brengen.

Een succesvolle reclame waar je weinig voor hoeft te doen

Heb je kantoorpersoneel in dienst dat veel op pad is met standaard waterflesjes dan loop je een marketingkans mis. Met de opdruk van je bedrijf op het flesje hoeft niemand moeite te doen om met je merk te pronken. Terwijl je personeel en klanten genieten van het water maken anderen om hen heen kennis met jouw merk.

Grote frisdrankbedrijven, koffie- en thee leveranciers hebben schitterende labels om klanten aan te trekken. Waarom zou je zelf geen flesjes met jouw label bedrukken om het flesje opwindender eruit te laten zien. Bovendien water staat voor gezond en zo weet de klant meteen wat de organisatie of het bedrijf hoog op z’n agenda heeft staan.

waterflesjes bedrukken

Promoot je bedrijf op een moderne manier

Tegenwoordig zijn bedrijven bezig om met nieuwe marketingtechnieken zoveel mogelijk publiek te bereiken en zo te overleven op de concurrerende markt. Op digitaal niveau is er zoveel mogelijk dat niemand de impact van promotieartikelen kan ontkennen. Daarom zijn gepersonaliseerde waterflesjes een van die items voor een beter promotie.

Of je nu een aankomend event te promoten hebt of je probeert een nieuw merk te lanceren, wat is er dan beter om waterflessen te gebruiken als reclamemiddel. Voor reclamemateriaal waar iedereen wat aan heeft, ga je naar: www.promobee.nl.