22 januari 2022

Wat zijn de leukste werkgevers van Nederland?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of leuke vacatures om jezelf te oriënteren? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk de leukste werkgevers voor jou op een rijtje gezet. En natuurlijk hoef jij niet direct op die ‘solliciteren’ knop te drukken. Maar we zouden het wel leuk vinden als we jou hebben weten te motiveren om bij een van deze werkgevers aan de slag te gaan. Het belangrijkste is dat jij een baan weet te vinden waar jij helemaal jezelf kan zijn en je gewaardeerd voelt. Tijd om de werkgevers door te nemen.

De overheid

Binnen de overheid heb je een behoorlijke dynamische mogelijkheid om jouw carriere een nieuwe wending te geven. De overheid vindt het belangrijk om personeel vitaal en fit te houden. Door verschillende trainingen ga jij ook zelf aan de slag met jouw vitaliteit. Daarnaast is er een behoorlijke doorgroeimogelijkheid binnen de overheid zodat er altijd wel iets is wat bij je past. En als je eenmaal bij de overheid zit wil je niet meer weg. Zoek je leuke vacatures bij de overheid? Laat je dan goed inspireren en adviseren.

Politie

De politie is ook een hele leuke werkgever en de grootste van Nederland. Al moeten we wel eerlijk bekennen dat het een wat oudere organisatie is en daardoor qua ontwikkelingen soms wat achterloopt. Maar ook binnen de politie heb je te maken met een behoorlijk dynamisch speelveld waar je maar al te graag moet willen werken. of je nu graag op straat loopt of het liefst achter de computer zit, je kan er altijd wel je ei kwijt. Daarnaast kan je altijd kiezen voor een interne switch. Want, net als bij de overheid, als je er eenmaal zit wil je niet meer weg. De politie is een hechte familie waar je graag binnen wilt zitten.

Wat voor werkgevers vind jij leuk?

Het is belangrijk dat jij een leuke vacature vindt waarin je jezelf kan zijn. Voor detachering bij de overheid ben je bij een van onze partners aan het juiste adres. Laat je informeren en ga aan de slag bij een van de leukste werkgevers van Nederland.