22 januari 2022

Wat biedt de Out Smart software aan?

Het opsplitsen van een project in discrete, realistische taken is meestal de eerste stap in projectmanagement.

Het is gemakkelijker om te automatiseren dan om het handmatig te doen, omdat dit zo vaak gebeurt.

De meeste van je verantwoordelijkheden zijn niet nieuw. Desondanks moet je kaarten, taken en lijsten keer op keer genereren als je niet automatiseert.

Werk je aan een vervelend project, een moeilijk project of een project waarbij je team over de hele wereld is verspreid? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.

Outsmart

OutSmart is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Voor uw buitendienstpersoneel is er een papierloze optie beschikbaar. Beheer offertes en facturen digitaal en integratie met andere software is eenvoudig. Wat wordt er aangeboden?

  • Er is een webgebaseerde applicatie voor het beheren van uw account en projectplanning. Alles zal op één plek worden bewaard.
  • Een Android en iOS buitendienst app voor uw medewerkers.
  • OutSmart biedt een gratis API die kan worden gebruikt om te communiceren met andere apps.
  • Wanneer uw medewerkers een werkorder afronden, maakt OutSmart automatisch een factuur met de uren en goederen die in de service zijn gebruikt.
  • In uw bedrijf hoeft u geen complexe servers te installeren of configureren. OutSmart is een cloudgebaseerde oplossing die alles bevat wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.
  • Alles vindt plaats in het digitale rijk. Verbind uw medewerkers via de app en uw consumenten ontvangen de servicegegevens per e-mail.

Het laatste woord

Verminder de tijd en kosten van operaties. Het merendeel van de administratieve activiteiten wordt geautomatiseerd met OutSmart. 

U kunt zich meer concentreren op wat er echt toe doet: uw bedrijf!

Leer meer over de doelen en werkstijl van uw team, evenals het soort projecten waaraan u gewoonlijk werkt en wie de projectbeheertoepassing zullen gebruiken. Dat zou het kiezen van een tool die voor u werkt een stuk eenvoudiger maken.