22 januari 2022
Brandwerende kluis

Waarom heb je nog geen brandwerende kluis?

Er zijn van die producten waarvan je pas weet hoe hard je ze nodig hebt als het al te laat is. Een van die producten is de brandwerende kluis. Gelukkig weten al veel anderen wel hoe belangrijk dit is. Bovendien lees je nu dit artikel, dus nu weet jij het ook: de brandwerende kluis is essentieel in elke woning.

Brandwerende kluis

Waarom een brandwerende kluis kopen

Belangrijke papieren, data en kostbare spullen met een emotionele of hoge financiële waarde wil je natuurlijk veilig opbergen. Een brandwerende kluis beschermt je waardevolle spullen tegen extreme hitte. Want tijdens een brand kan de temperatuur oplopen tot 1100 graden. Dat is genoeg om al je favoriete spullen en documenten te doen smelten.  Het is ook funest voor je waardevolle spullen. Maar ook (blus)water en puin kan ernstige schade toebrengen. Een brandwerende kluis zorgt voor bescherming tijdens extreme omstandigheden. En dat heb je nodig.

Extra kosten compenseren

Brandwerende kluis

Nu denk je wellicht: een brandwerende kluis zal wel heel duur zijn. Gelukkig valt dat hartstikke mee. Bovendien zijn er verschillende soorten kluizen om uit te kiezen en ze zijn natuurlijk niet allemaal even groot. Een brandwerende kluis is bovendien een investering die je een hoop geld kan schelen. Want als er ooit brand uitbreekt en je hoeft al die belangrijke spullen en documenten niet te vervangen dan scheelt dat je soms wel duizenden euro’s. Bijvoorbeeld paspoorten voor jou en je hele gezin, of alle administratie van je eigen bedrijf. Dat wil je niet hoeven vervangen!