22 januari 2022
Linkbuilding Partner

Verbeter je vindbaarheid met een Linkbuilding Partner

Als ondernemer weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is dat jij goed te vinden bent. En dan bedoelen we met name in zoekmachines als Google. Het grootste deel van je klanten zoekt tegenwoordig naar diensten en producten via het internet. Je moet dan wel te vinden zijn, anders gaan je potentiële klanten naar de concurrent. Met een goede Linkbuilding Partner kun je dat bereiken.

Linkbuilding Partner

Wat is linkbuilding?

Er zijn een aantal manieren om te werken aan je vindbaarheid in Google. Allereerst moet je website natuurlijk kwalitatief goed zijn. Denk daarbij allereerst aan de inhoud. De teksten moeten foutloos en relevant zijn. Maar ook de snelheid van de website is belangrijk. Als het heel lang duurt voor je website laadt, dan haken mensen af.

Daarnaast is het belangrijk wat andere mensen en andere websites zeggen over jouw product of dienst. Linkbuilding is het opbouwen van een netwerk van links naar jouw website. Je moet het zo zien: wanneer een persoon of bedrijf op de eigen website een link deelt naar jouw website, dan wordt dit gezien als een soort aanbeveling. Zoekmachines zien dat als een positief iets en zullen je dan hoger in de zoekresultaten laten voorkomen.

Linkbuilding Partner

Hoger in de zoekresultaten

Zo kom je via linkbuilding hoger in Google en andere zoekmachines tevoorschijn. Het is echter niet te doen om zoiets zelf te ondernemen zonder goede Linkbuilding Partner. Want hoe kom jij nog toe aan je eigen werkzaamheden als je zoveel tijd kwijt bent aan linkbuilding? Het kost veel tijd en er is expertise voor nodig.