22 januari 2022
sleutelhanger bedrukken

Uit te delen promoartikelen gezocht? Sleutelhangers zijn ideaal!

Het behouden of vergroten van naamsbekendheid is iets dat voor elke ondernemer belangrijk is. Velen van hen kiezen er daarom voor om af en toe een aantal producten met bijvoorbeeld het logo, de naam en/of een slogan van het bedrijf in kwestie te bedrukken. Deze producten worden vervolgens gratis weggegeven aan mensen, van wie het dan te hopen is dat die in de toekomst klant worden. Een sleutelhanger bedrukken is hierbij een logische keuze. Sleutelhangers kun je immers in grote aantallen aanschaffen voor maar weinig geld. Je kunt dan dus voor een bescheiden investering veel ontvangers met jouw bedrijf confronteren.

De essentie van behoud en vergroting naamsbekendheid

De naamsbekendheid dus, daar draait het allemaal om bij het gratis uitdelen van promotieartikelen. Waarom dit eigenlijk zo belangrijk is? Welnu, omdat dit uiteindelijk tot meer klanten kan leiden. Het is uit allerlei onderzoeken namelijk gebleken dat wanneer je op een gegeven moment een bepaald product nodig hebt, dat je dan vaak eerst kijkt bij bedrijven, winkels of merken die je al kent, ook al kent men alleen vaagweg de naam. De naam en de belangrijkste producten van je bedrijf inprenten in de hoofden van mensen is daarom wel degelijk van essentieel belang. 

sleutelhanger bedrukken

Kies een bij jouw branche passende sleutelhanger

Als je inderdaad voor bedrukte sleutelhangers gaat als promotieartikel, dan zou het niet onaardig zijn als je zou proberen een sleutelhanger te kiezen die enige associatie heeft met het werkveld waarin je actief bent. Als je bijvoorbeeld actief bent in de transportwereld, dan is het logisch als je voor sleutelhangers met een vrachtwagen zou gaan. Maak je daarentegen deel uit van de sportieve sector, dan ligt een sportief getinte sleutelhanger uiteraard meer voor de hand.