23 oktober 2021

Stop jouw zoektocht en kijk even op artihove.nl

Je bent op zoek naar een mooi object voor in jouw kantoor maar je weet nog niet precies wat. Dan kan je het beste een rondkijken op Artihove.nl. Hier vind je een grote collectie aan beelden en sculpturen die misschien wel bij jou in de smaak vallen en jij heel bijzonder vindt. Wil je echt iets speciaals en heb jij eigenlijk al een idee in je hoofd dan kan je dat met hun bespreken. Er is een grote kans dat jouw idee gewoon uitgevoerd kan worden en dan mag je toch zeggen dat je iets heel speciaals in jouw kantoor hebt staan.  

Iets moois voor elke gelegenheid

Bij artihove vind je beelden en sculpturen voor elke gelegenheid. Zij hebben ook mooie dingen wanneer je zoekt naar een afscheid college idee. Dit zijn vaak dingen die je niet meteen zult bedenken om te geven maar juist daarom is het zo speciaal om eens van het standaard af te wijken en het nu wel te doen.

Wanneer bijvoorbeeld opa en oma, of je (schoon)moeder en (schoon) vader zoveel jaar getrouwd zijn is het misschien een idee om te kijken naar bronzen beelden voor een huwelijk. Je geeft ze dan iets waar ze jarenlang plezier aan hebben. Vaak hebben ze alles al dus is het vinden van een cadeautje niet altijd even makkelijk en maak je ze juist met iets speciaals als en beeld uit bijvoorbeeld brons vervaardigd hartstikke blij. Niets is mooier om op zo’n bijzondere dag ook nog eens een glimlach op hun gezichten te zien omdat ze zo blij verrast zijn met het cadeau wat jij of jullie hebben uitgekozen. Ze zullen er nog lang naar mogen en willen kijken.

Voor binnen en voor buiten

Niet alleen voor een jubileum of een afscheid hebben ze bij artihove beeldjes maar ook voor andere gelegenheden of gewoon omdat je het mooi vindt. Sterker nog, ze hebben er zelfs tuinbeelden. Op het gebied van beelden en sculpturen zit je bij hun echt goed. Zij hebben bijna alles en doen anders hun uiterste best om het voor jou te realiseren. Ze maken beelden en sculpturen uit verschillende materialen. Dus zelfs daarover is met hun te praten wat je graag zou willen. Brons heeft een hele mooie verouderde uitstraling terwijl een vernikkeld beeld of sculptuur juist weer een jong en dynamische uitstraling heeft. Je kunt de beeldjes laten personaliseren door op de granieten sokkel een plaatje te laten bevestigen met daarop een boodschap. De garantie op de beelden is vaak 1 jaar. Dat lees je natuurlijk niet vaak dat er een garantie op een beeld wordt gegeven maar dit zegt dan ook genoeg over de super kwaliteit die ze leveren.