22 januari 2022

Self care

Je ziet het overal, vooral op sociale media. Het houdt in dat je tijd neemt voor jezelf. Je gaat van hot naar her en veel mensen ervaren heel veel stress. Daar kan self care mee helpen. Er zijn super veel dingen die je kan doen. Als je heel erg gedreven bent kan je super vroeg opstaan zodat je een langere dag hebt. Maar misschien ben jij wel meer een avond persoon en heb je in de avond een uitgebreid routine. Maar het kan ook veel makkelijker, misschien is jouw manier van self care een korte wandeling of een netflix film.

Sport

Voor veel mensen is sport een manier om meer aan jezelf te denken. In vorm komen, lekker conditie opbouwen etc… Je kan natuurlijk helemaal in deze tijd hier veel aandacht aan besteden. Lekker veel sporten kan je op super veel manier doen. Je kan natuurlijk je er helemaal op focussen op bewegen en sport. Maar de laatste tijd is natuurlijk regelmatig de sportschool dicht, iets met corona…Maar daar zijn oplossingen voor. Je kan je sportschool ook je huis binnenhalen. Namelijk met een fitnesstoestel leasen. Daarmee kan je thuis sporten zonder een duur sportabonnement en dan hoef je ook het huis niet uit. Maar je kan het ook wat laagdrempeliger zoeken. Ga bijvoorbeeld een lekker lange wandeling maken. Beweging is beweging.

Gezond eten

Een andere manier om wat voor jezelf te doen is natuurlijk gezond eten. Dit kan je zoveel energie geven. Dat hoeft ook helemaal niet overdreven maar je kan er natuurlijk op heel veel manieren hier aandacht aan besteden. Helemaal doordat je misschien steeds vaker thuiswerkt heb je hier wat meer tijd voor. Haal lekkere maar gezonde dingen in huis en kijk is naar andere recepten. Voor velen is dit een manier om iets voor je lichaam te doen maar mentaal kan het je ook helpen. Goede combinatie met een fitnesstoestel leasen.