30 november 2021

Schadeauto verkopen?

Valt uw auto niet meer te repareren, total loss of wil u er van af? Verkoop dan snel uw schade auto via de de Beste Schadeauto Verkopen website van Nederland. Dankzij ons grote nationale netwerk kunnen wij door heel Nederland snel ter plekke zijn, en u gemakkelijk van uw sloopauto afhelpen. Wij nemen graag de zorgen van uw auto uit de handen. Wij zijn zowel vriendelijk voor milieu als portemonnee. Wij kopen alleen sloop auto’s, dus als u op zoek bent naar onderdelen van bepaalde auto’s, verwijzen wij u graag naar daarin gespecialiseerde bedrijven. 

Klaar voor de sloop: Wat nu?

Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar uw auto kan hierdoor flinke schade oplopen. Vaak zijn mensen gehecht aan een auto, en willen deze laten repareren, ook al is dit in sommige gevallen niet meer te redden. Het is dan beter om uw auto af te laten schrijven. Kortgezegd, de auto is klaar voor de sloop. 

Het is echter wel handig dat u goed nadenkt over deze beslissing. Men spreekt van een sloopauto als de reparatie te veel geld kost om nog zinvol te zijn, en het in feite goedkoper is om een nieuwe auto met alles er op en er aan te kopen, dan uw auto te laten repareren. 

Vermijd zelf met uw auto naar de sloperij rijden. Dit kan onnodige risico’s met zich meebrengen. Onze chauffeurs kunnen met spoed zich zo snel mogelijk naar uw locatie verplaatsen, en zijn gespecialiseerd in het ophalen van alle soorten motorrijtuigen en schadeauto’s. 

Hoe werkt schadeauto’s laten ophalen?

  • U kan ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken via 06 38 50 50 38
  • U krijgt direct persoonlijk contact met een medewerker die alle belangrijke informatie noteert, en u helpt.
  • Binnen een kwartier neemt onze expert contact op voor een afspraak met gewenste datum en tijd.
  • U ontvangt op locatie het afgesproken bedrag zowel als het officiële RDW vrijwaringsbewijs. 

Wij garanderen u naast een afhandeling op correcte wijze dat er geen kosten in rekening worden gebracht door het ophalen van uw auto. Vaak ontvangt u zelfs een vergoeding, die afhangt van de staat van uw auto. U ontvangt van de schade-expert die u helpt het afgesproken bedrag, plus een vrijwaringsbewijs. 

Stuur een kopie van het vrijwaringsbewijs naar uw verzekeraar om de autoverzekering stop te zetten. Het afmelden bij de RDW en belastingdienst doen wij voor u. Indien u niet alle papieren heeft voor uw auto, is uw identificatiebewijs goed genoeg. 

Schadeauto verkopen snel en veilig bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

U kan veilig en gemakkelijk uw sloopauto laten ophalen door heel Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij helpen u graag met het goed bekijken of de auto klaar is voor de sloop, en indien nodig halen wij deze voor uw op. U ontvangt een vergoeding, en hoeft geen extra ophaal kosten te betalen. Wij doen ons best om u zo gemakkelijk mogelijk van uw sloopauto af te helpen.

Schadeauto verkopen? De Nationale Sloopauto Ophaaldienst van Nederland helpt u hierbij! Neem nu snel contact op via onze website, of bel ons op 06 38 50 50 35.