30 november 2021

Romantisch etentje, gewoon lekker thuis

Je hebt een date gepland en je hebt voorgesteld, om lekker thuis te blijven en te koken. Al vraag je je misschien af waarom! 

Uit eten is niet altijd meer vanzelfsprekend, dus lekker thuis, niks mis mee! Je ziet het al helemaal voor je.
Mooie tafel, mooi opgemaakt natuurlijk met je beste servies, maar wat ligt er op de borden? Je kunt voor inspiratie een kijkje nemen op Foodmarkt, ben je eruit? Dan kun je je boodschappen gewoon laten bezorgen!

Wat zet ik op tafel?

Je outfit ligt vast al klaar, maar je hebt nog geen idee wat je nou op tafel moet zetten. Natuurlijk worden het geen gekookte aardappels, maar wat wel? Je wil vast je best doen en iets indrukwekkend op tafel zetten, toch?

Een goede keuze voor het hoofdmenu, kan vis zijn. Je kunt dit met zo goed als alles combineren. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere pasta met zalm, of een paella met van alles erin. Hiervoor kun je gemakkelijk zeevruchten, verse vis of je Black tiger garnalen online bestellen bij foodmarkt.com. Het wordt gewoon bij je thuisgebracht, dan kun jij je met andere dingen bezighouden!

Voorbereiden

Hoe het menu er ook uitziet, het is goed om jezelf goed voor te bereiden. Heb je je menu klaar? Heb je alle ingrediënten opgeschreven en niks vergeten? Voor al je maaltijden geldt dat je zo goed als alles, online kunt bestellen. Als jij het al druk hebt met voorbereidingen, dan is dit wel zo handig voor je! 

Ga je voor een lekker visgerecht? Probeer dan ook eens om met kokosmelk te koken. Dit geeft een heerlijke smaak aan veel verschillende gerechten. Keertje proberen? Je kunt Aroy-D kokosmelk online bestellen, samen met je andere boodschappen voor jouw romantisch diner, lekker thuis.

Toetje?

Hopelijk is het eten goed in de smaak gevallen! Heb je ook aan een lekker toetje gedacht? Misschien zijn jullie buiken nu nog wel veel te vol om aan hele sorbets of bananensplit te moeten denken. 

Je hoeft natuurlijk niet altijd een echte toet op tafel te zetten. Na een rijke maaltijd is een kopje lekkere Lavazza koffie ook heerlijk! Of wat dacht je van een lekkere Cappucino bijvoorbeeld? 

Maak het jezelf vooral ook niet te moeilijk als je ook al een hele maaltijd hebt verzorgd. Je wil ook nog lekker samen wat tijd doorbrengen in plaats van alleen maar in de keuken te staan toch?

Doe een kaarsje aan, een muziekje op en samen genieten van elkaar, en een kopje koffie. De avond is pas begonnen!