22 januari 2022
Bedrijfsvloer

Positieve indruk bij binnenkomst

Kom je een bedrijf binnen en zie je dat de vloer vol met vlekken en verkleuringen, heb je niet direct een goede indruk van het bedrijf. Is een bedrijfsvloer mooi en ziet deze er goed uit dan geeft dit een goede eerste indruk, zeker bij scholen en openbare gebouwen is dit het geval. Een mooie schone vloer nodigt ook uit om schoon te werken en de vloer ook schoon te houden, dit is met name in de horeca en een garage van groot belang waar je met hygiëne te maken hebt. Wil je echt veilig werken laat de vloer dan indelen met speciale belijning voor aparte vakken.

Bedrijfsvloer

Veilig met vocht op de vloer

Heb je te maken met water en vocht dan is het van het grootste belang dat de bedrijfsvloer niet glad wordt wanneer je erop werkt. Vloeistoffen worden niet in de vloer opgenomen, dit betekent dat de vloer eenvoudig schoon te houden is. Geen last van lelijke gekleurde vlekken die ontstaan omdat er vloeistoffen de vloer in gaan, dit geeft direct een onhygiënisch gezicht voor je bedrijf. De tegels zijn geschikt om aan te brengen op iedere ondergrond, ook hoeven de werkzaamheden niet stilgelegd te worden aangezien de vloer direct te gebruiken is.

Geschikt voor in de sportschool

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook de sportschool moet voorzien zijn van een hygienische en vooral veilige vloer. Niet alleen moet de vloer veilig zijn, je wilt toch ook wel een beetje een leuke uitstraling hebben in de sportschool tijdens het sporten. De specialisten staan voor je klaar met al je vragen om tot een mooie en ook veilige vloer te komen waarop je al je werkzaamheden kunt doen. Kies je voor een vloer die exact bij de huisstijl van de sportschool of je bedrijf heb je altijd een unieke vloer.