23 oktober 2021
glas bier

Originele en milieuvriendelijke verpakking

Verpakkingen zijn ook tegenwoordig van duurzaam materiaal gemaakt om ook een steentje bij te dragen aan het milieu, zo ook bierverpakkingen die worden ontworpen bij dings.nl. Het FSC label wat op de verpakking herkenbaar is aangebracht is hiervan het bewijs, de bomen die zijn gebruikt om het karton te maken zijn op een verantwoorde manier geplant om geen andere bossen te hoeven kappen. Op deze manier weet je zeker dat je ook een verpakking hebt, waarover is nagedacht op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Een leuk relatiegeschenk

Heb je als bedrijf een speciaalbier laten maken, en wil je deze ook in een mooie unieke verpakking verpakt hebben dan zit je bij dings.nl ook aan het juiste adres. Natuurlijk kun je een relatiegeschenk in een eenvoudige verpakking laten verpakken, dat moet een speciale verpakking zijn die opvalt en het bier echt speciaal maakt. Degene aan wie je het bier geeft, zal direct zien dat hij of zij te maken heeft met een bier waar aandacht aan is besteedt en niet zomaar even snel gemaakt is. Je kunt de mogelijkheden bespreken met de experts van Dings, hierdoor krijg je het maximale resultaat met een bierverpakking.

bierverpakkingen

Kies de kleuren die je wenst

Wat voor kleuren je ook wenst bij de bierverpakking die je wilt laten ontwerpen en maken, bij dings.nl weten ze precies welke combinaties van kleuren opvallen tussen de andere verpakkingen want daar is het natuurlijk om te doen. Opvallen in de winkels, eruit springen zodat bezoekers direct zien dat je merk eruit springt en de interesse lokt. Geef je aan de verpakking nog een bepaalde vorm, dan weet je zeker dat het bier veel zal worden verkocht. Eerste kwaliteit karton, in de goede vormen en de perfecte kleuren om het gewenste effect te kunnen bereiken.