superlabelstore.com
Tips

Ontwerp je eigen kledinglabels!

Het ontwerpen van eigen kledinglabels is iets wat we allemaal wel eens hebben willen doen. Vooral als je een kledinglijn hebt, kleding produceert of verkoopt, is het van belang dat de kleding is voorzien van labels. Je kunt de labels geheel naar wens ontwerpen, van de kleur tot de tekst en de afbeelding.

Hang tags

Wanneer je jouw kleding zelf verkoopt, heb je hang tags nodig. Dit zijn de kaartjes die je in kledingwinkels altijd aan de kleding ziet hangen. Hierop staat bijvoorbeeld de maat van het kledingstuk, maar ook de prijs en natuurlijk jouw logo. Als eerst kies je de achtergrondkleur van de tag. Vervolgens kun je de tekst, het lettertype en de kleur van de tekst aanpassen. Ten slotte kun je nog een symbool toevoegen.

Geweven labels

Geweven labels zijn de labels waar het logo van het bedrijf in is geweven. Deze labels zijn van hoge kwaliteit door de manier van produceren. Je kunt deze labels ook geheel zelf samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de vorm, kleur, randafwerking of het formaat.

superlabelstore.com

Waslabels

De laatste vorm label die je geheel zelf kunt ontwerpen zijn de waslabels. Deze kunnen niet ontbreken in jouw kleding, omdat je de consument moet informeren met op welke manier het kledingstuk gewassen moet worden. Wanneer mensen dit niet op de juiste manier doen, zal het kledingstuk al snel minderen in kwaliteit, verkleuren of krimpen. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *