22 januari 2022
online magazines

Online magazines: hoe maak ik een bladerbaar magazine?

Wilt u ook graag uw verhaal met een interactieve magazine vertellen aan uw collega’s? Wilt u daarbij dat dit niet in een ouderwets jasje gestoken wordt, maar met een document waar u indruk mee maakt? Dan kunt u online magazines in een digitaal bestand laten omzetten. Met een digitale publicatie zoals online magazines, digitale jaarverslagen of nieuwsbrieven kunt u uw verhaal delen. Met 100% responsive en in uw eigen huisstijl kan er een uniek document gemaakt worden. Vanaf slechts 60 euro kunt u bij Digitaal Publiceren al een op maat gemaakte online magazine laten maken.

10 jaar ervaring in digitaal publiceren.

online magazines

Met al meer dan 10 jaar ervaring is Digitaal Publiceren het adres voor uw online magazine op maat. Daarbij wordt de maximale kwaliteit uit het document gehaald en begrijpen zij de kracht van een mooi design. Zij zorgen ervoor dat uw online magazines uitstekende content bevatten en voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Dit komt omdat de achtergrond van Digitaal Publiceren bij de online media ligt. Zo kan er makkelijk een communicatiemix toegevoegd worden aan de documenten en biedt dit een optie voor een interactieve en persoonlijke beleving. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van online magazines? U kunt Digitaal Publiceren bereiken via 0416 745 460 of via info@digitaalpubliceren.com.

Online is makkelijk

online magazines

Door een expert in te schakelen voor het maken van online magazines, weet u dat het goed komt. Op het moment dat u zelf aan de slag gaat is de kans groot dat er reclame tussen komt te staan waar u niet op staat te wachten. Bedrijven zijn vaak aangesloten bij organisaties waar dit niet van toepassing is. Zo krijgt u een bestand waar geen ongewenste reclame tussendoor komt.

Kosten besparend

Online magazines zijn niet alleen makkelijk te verspreiden, maar het is ook nog eens een goedkopere oplossing om te publiceren. De besparing zit zowel in de productiekosten als in de portokosten. Een ander voorstel is de verkorte productietijd. Vaak heeft u binnen 24 uur het document al binnen. Een derde overweging is duurzaamheid. Er worden minder producten aangesproken. Geen papier, geen inkt, geen brandstoffen voor distributie, maar alleen internet om het magazine te verspreiden. Daarbij kunt u bij het versturen van digitale bestanden kiezen voor meetbaarheid. Wilt u een melding ontvangen op het moment dat de magazine geopend wordt? Dit is allemaal mogelijk met de technologie van tegenwoordig.