22 januari 2022
Online Assistants

Online Assistants voor meer online resultaat!

Jouw online rechterhand, zo kan je Online Assistants wel omschrijven! Wie zijn ze, wat doen ze, waar staan ze voor en wat kunnen ze voor jou betekenen. In deze blog lees je meer over: online scoren op Google, online scoren op social media campagnes en meer conversies genereren voor jouw bedrijf. 

Een website van goede kwaliteit  

Ben je opzoek naar een nieuwe website? Of wil je simpele aanpassingen doorvoeren aan je website? Dan ben je bij Online Assistants aan het juiste adres! Ze zorgen voor de grafische en technische kant van je website. Begrijp je het niet en weet je niet wat je van ze moet verwachten? Ze komen langs en vertellen je welke kansen en zwakke punten ze hebben ontdekt. Als marketing bureau weten ze als de beste hoe ze jouw website kunnen tillen naar de absolute top! 

Zoekmachines manipuleren 

Hoe zie je het verschil tussen een goede website en een slechte website? Je kan op Google zoeken naar trefwoorden / zoekwoorden die zeker op de website moet staan. Zoekwoorden zijn woorden die klanten gebruiken om informatie of jouw bedrijf te vinden. Het is niet gemakkelijk om de vindbaarheid van Google te manipuleren! Als het niet relevant genoeg is of in de ogen van Google niks tot weinig te maken heeft met het zoekwoord waarop wordt gezocht, kan je het navragen maar dan kom je niet in de zoekresultaten voor!  

Online Assistants

Word vandaag nog online zichtbaar! 

Ben je op zoek naar iemand die je social media beheert? Ben je slecht in het beheren van social media? Heb je daar hulp bij nodig of weet je niet wat je moet doen? Neem dan contact op met Online Assistants. Ze helpen je bij het vinden van de juiste online marketing strategie. Denk aan content creatie, meer likes, betere vindbaarheid en lange termijn social media marketing. 

Social media advertenties uitbesteden 

Ben jij klaar om gezien te worden op social media? Ben je al een tijdje bezig met het actief plaatsen van content, maar merk je simpelweg geen resultaat? Neem dan contact op met Online Assistants. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste online doelgroep. Zelf maken ze geen foto’s voor content maar leveren ze maatwerk aan advertenties. Wist je dat als je een bepaald aantal fans of likes op Facebook en Instagram hebt je automatisch de gelijkgestemde interesses kan filteren. De gemeenschappelijke eigenschappen kan je dan gebruiken om in een keer meer dan duizend mensen te targeten. Doordat deze doelgroep dan inzichtelijk wordt gemaakt kan je ze gemakkelijk targetten en kan je ze direct je advertenties laten zien.

Online Assistants heet je van harte welkom bij de online marketing bureau die je graag assisteert bij het maken van de juiste online keuzes. Ze hebben diverse manieren om dit te realiseren door een afspraak met ze te maken, komt een van de mede eigenaren op bezoek en onderbouwen en te laten zien dat ze je helpen bij het kiezen van de juiste keuzes.