22 januari 2022

Miele wasmachine

Overweeg je een Miele wasmachine te kopen? Dan ben je op zoek naar stabiliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Dat daar een heel palet aan technische snufjes bij komt is een mooie bonus. Een Miele wasmachine begint al bij de voordelige prijs van nog geen 800 euro. Vind je dat nog een heel bedrag? Bedenk dan dat je daar ook veel voor terugkrijgt. Een Miele is toch het luxepaardje met veel toeters en bellen dat zich door de kwaliteit en levensduur alleen al uiteindelijk weer terugbetaalt. Wat zijn dan die bijzondere eigenschappen van een Miele wasmachine?

 Miele wasmachine: zuinig, behoedzaam, stil en duurzaam

Laten we eens kijken naar een van de goedkoopste modellen Miele wasmachine. Dan heb je het over een voorlader met vulgewicht van minimaal 7 kg en 1400 toeren. Zelfs dit model is al uitgerust met een zuinige softcare trommel, die behoedzaam omgaat met je fijnste was. Dit ter voorkoming van kreukels en slijtage. Een kijkje onder de kap toont een stille Eco motor die ook nog eens lang meegaat. We hebben het dus over een Miele wasmachine die zowel zuinig is, als behoedzaam, duurzaam en stil.

 Miele wasmachine is vriendelijk voor je was en voor jezelf

Een Miele wasmachine is ook zeer gebruikersvriendelijk. De Miele wasmachine is echter niet alleen lief voor jou maar ook voor je was. Een bijzondere techniek creëert een waterfilm tussen je was en de trommelwand. Dit zorgt ervoor dat de was als het ware over een folielaag glijdt en daardoor maximale bescherming geniet. De gepolijste randen van de openingen van de trommel zijn de kersen op de taart voor een verzorgde was. Zo kan er namelijk niets achter haken en blijft die mooie blouse ook na meerdere wasbeurten nog mooi.

Zo veel voordelen en dan hebben we het hier alleen nog over een van de goedkoopste modellen! Kijk en vergelijk zelf maar eens.