30 november 2021

Meer klanten met online marketing

Ben je toe aan een business boost? Of ben je sinds kort een website gestart? Dan raden we je aan om aan de slag te gaan met online marketing. Hierdoor kan je jouw bedrijf een echte boost geven. Er zijn veel verschillende soorten diensten binnen online marketing. De een is gunstig voor de langere termijn, terwijl je met de andere op korte termijn resultaten kan gaan behalen. Uiteraard hangt er ook bij iedere dienst een ander kostenplaatje aan vast. We vertellen je meer in dit artikel.

SEA

Onder SEA verstaan we zoekmachine adverteren. In plaats van de gratis bezoekers betaal je per klik naar de website. Je betaald dus per bezoeker. Het grote voordeel hiervan is dat je boven de organische gratis zoekresultaten wordt weergegeven. Dit zorgt ervoor dat de kans groter is dat mensen op jouw link klikken en daardoor bijvoorbeeld een bestelling doen. Het grote voordeel is dat je dus ten opzichte van SEO voor de korte termijn gaat en niet lang hoeft te wachten op resultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Als je jouw bedrijf voor de lange termijn wilt helpen door meer omzet te behalen dan is het aan te raden om te starten met SEO ofwel zoekmachine optimalisatie. Door jouw website SEO proof te laten maken kan je hoger in de organische zoekresultaten komen. Hierdoor trek je gratis bezoekers aan en voorzie je jouw business dus op die manier van gratis klanten.

Kies voor uitbesteding


Wij adviseren jou om hier niet zelf mee aan de slag te gaan, aangezien je dan hoog in de kosten kan komen te gaan zitten. Woon je bijvoorbeeld in Rotterdam? Kies dan voor een online marketeer rotterdam, die de omgeving goed kent. Dit zal jou een hoop onnodige kosten schelen