magazijn personeel
Vacatures

Magazijn personeel gezocht? Dit moet je weten

Het vinden van personeel is nooit gemakkelijk. Het vinden van geschikt magazijn personeel is misschien wel nog moeilijker. Dat heeft onder andere te maken met de beeldvorming. Mensen hebben een slecht beeld van wat het betekent om in een magazijn te werken. Daar kun je natuurlijk als werkgever verandering in brengen. magazijn personeel gezocht

Men denkt vaak bij magazijnwerk aan:

  • minimumloon
  • veel herhaling in het werk
  • werken op vreemde tijden
  • geen doorgroeimogelijkheden

Verander mensen van gedachten

De bovenstaande punten zijn natuurlijk vooroordelen want niet elk magazijn is zo. Jij kunt ervoor zorgen dat jouw personeel deze associaties niet heeft! En dat doe je natuurlijk door de bovenstaande punten zoveel mogelijk tegen te werken. Herhaling in het werk is helaas wel iets dat gebeurt in magazijnen maar je kunt ook wat variatie aanbrengen. En minimumloon voor zo’n zware baan? Dat ga jij natuurlijk niet doen!

magazijn personeel

Beloon je mensen

Het is in alle situaties gewoon belangrijk dat een medewerker zich gewaardeerd voelt. Of dit nu is in de vorm van een hoger salaris, een beloningsprogramma of extra vrije dagen. Het is altijd goed om te laten merken dat je werknemers waardeert.