22 januari 2022
Hermadix Tuindecoratiebeits

Lang genieten van je tuinmeubelen

Heb je hardhouten tuinmeubelen of andere producten van hout in de tuin dan wil je hiervan optimaal genieten, hout heeft alleen goed onderhoud nodig zodat het lang mooi blijft. Door hout te behandelen met beits, blijf je de natuurlijke structuur zien van het hout. Hermadix Tuindecoratiebeits geeft je tuinhuis of je tuinstoel de bescherming die het nodig heeft, zonder dat de kenmerken van een houtsoort direct verdwijnen. Voordeel van de beits is tevens dat deze eenvoudig is aan te brengen en goed te verwerken is, schuren is overbodig wat een ander voordeel is.

Voor verschillende elementen in je tuin

De Hermadix Tuindecoratiebeits kun je gebruiken voor verschillende elementen in je tuin, zoals tuinstoelen, vlonders, schuttingen of je tuinhuis. Behandel je de verschillende producten twee keer met beits, heb je een optimale bescherming. Zeker bij vlonders is het belangrijk, dat er geen vuil of alg aan kan hechten waardoor deze glad worden. Tijdens de verwerking is de beits veilig om mee te werken, deze is namelijk duurzaam en bevat geen nare luchtjes. Het is veilig voor planten, dieren en mensen, zodat je er altijd veilig mee aan het werk kunt gaan.

Hermadix Tuindecoratiebeits

Beits met kleur

Vind je een leuke kleur toch beter staan bij je tuinmeubelen, ook dan kun je gebruik maken van Hermadix Tuindecoratiebeits. Hierbij kun je ook kiezen tussen een dekkende beits, of transparant waardoor je de structuur van het hout nog blijft zien. Met leuke kleuren maak je een tuinhuis precies zoals je wenst, of een kleur die perfect staat bij de andere kleuren in je tuin. Natuurlijk kun je ook combineren met de verschillende kleuren, in de webshop van verfzaak.nl kun je de goede kleuren kiezen voor je project. De inhoud is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk 750 ml en 2,5 liter inhoud.