Zakelijk

Investeer in je carrière met deze opleidingen

Ook tijdens je carrière is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en je kennis goed bijhoudt. Daarom is het verstandig om opleidingen te volgen tijdens je loopbaan. Hierdoor kun je je werk goed blijven uitvoeren en maak je meer kans op promoties. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om jezelf te blijven ontwikkelen. Zie het als een investering in jezelf. In dit artikel bespreken we drie verschillende opleidingen die interessant kunnen zijn voor je loopbaan. Kijk op https://www.zuydprofessional.nl/ voor meer informatie.

Opleiding projectmanagement

Een opleiding projectmanagement gaat met name in op welke manieren je het meeste rendement kunt halen uit verschillende projecten. Voor veel mensen in het bedrijfsleven is dit erg interessant omdat er steeds meer projectmatig gewerkt wordt. In de opleiding leer je hoe je een goed plan van aanpak schrijft en hoe je een goede risico-analyse en stakeholderanalyse kunt maken. Je leert ook hoe je een project op de juiste manier plant, voor optimaal rendement. Daarnaast leer je wat projectmatig werken nou eigenlijk precies is en op welke manier je en project het best kunt faseren. Een aantal andere praktische zaken die je leert is het opstellen van een kwaliteitsplan en een scope op works. De opleiding is heel interessant en leerzaam voor alle mensen die te maken hebben met projectmatig werken.

Opleiding strategic management

Een andere opleiding die voor veel mensen in de zakelijke wereld interessant is de opleiding strategisch management. In deze opleiding leer je na te denken over strategische vraagstukken. Dit gaat net even wat verder dan een normale management opleiding. Je gaat in op de verschillende ideeën en concepten rondom strategisch management. Je leert hoe je moet omgaan met innovaties en hoe je dingen kunt veranderen binnen een bedrijf. Deze opleiding is heel interessant voor mensen met leidinggevende ambities.