23 oktober 2021

Hulp bij het opstarten van een onderneming

BVR Advies een is zeer betrouwbaar bureau met de beste accountants en adviseurs. Binnen de organisatie zijn het allemaal hardwerkende mensen met hart voor de zaak, dit is echt typerend voor BVR Advies. Wij zetten ons in voor kleine en middelgrote ondernemers in allerlei soorten sectoren. Tegenwoordig beginnen mensen al snel een onderneming en schrijven zich in bij de Kvk. Uiteraard is dit een hartstikke goed begin, maar er zijn wel meteen een aantal zaken die erbij komen. Wij zijn er voor je om een aantal dingen uit handen te nemen.

Van jaarrekening tot belastingaangifte en van advies tot administratie: kort gezegd voor alle diensten op het gebied van accountancy en belastingen kunt u op ons rekenen. Uiteraard kunt u ook langs komen als u particulier bent. Op de website is te zien dat we vier hoofdzaken onderscheiden en die zijn weer verder opgedeeld in diverse bijzaken. Die vier hoofdzaken zijn:

  1. Accountancy; accountantsverklaringen, jaarrekeningen, financiële administratie en rapportages
  2. Belastingaangiftes; inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting
  3. Advies; financiële planning, begrotingen, herstructureringen, bedrijfsovernames en bezwaarschrift procedures
  4. Salarisadministratie; loonstroken, advies, salarisberekeningen en aangiftes pensioenfondensen

Hier zijn de vier hoofdzaken opgesomd, met daarachter de diverse bijzaken die daar onder kunnen vallen. Waarschijnlijk had je niet verwacht dat er zoveel zaken komen kijken op het gebied van accountancy en belastingen. Dit is wat je voor je kiezen krijgt op het moment dat jij een kleine of middelgrote onderneming hebt.

Het is nou eenmaal zo dat deze zaken van groot belang zijn, gelukkig is dat niet erg want wij hebben namelijk de beste accountants en adviseurs in huis om deze problemen volledig uit handen te nemen. Als je alle informatie wilt vinden over al deze hoofd/bijzaken dan kan je het best even de website bezoeken: https://www.bvradvies.nl/