30 november 2021

Hoe cyberveiligheid jouw kan helpen

Cybersecurity is van cruciaal belang voor het bedrijfsleven en omvat de bescherming van IT-systemen en gegevens tegen cyberdreigingen zoals computerondersteunde fraude, spionage, sabotage of vandalisme.

Voordelen van het beheren van cyberbeveiliging

  • Bescherm netwerken en gegevens tegen ongeautoriseerde toegang
  • Verbeterde informatiebeveiliging en beheer van bedrijfscontinuïteit
  • Meer vertrouwen van belanghebbenden in jouw informatiebeveiligingsregelingen
  • Verbeterde bedrijfsreferenties met de juiste beveiligingsmaatregelen
  • Snellere hersteltijden in geval van een inbreuk

Beveiliging voor jouw organisatie

Cyberbeveiligingsoplossingen bieden digitale bescherming aan jouw bedrijf die ervoor zorgt dat jouw werknemers geen risico lopen door mogelijke bedreigingen zoals adware en ransomware. Virussen kunnen computers vertragen en het werk praktisch onmogelijk maken. Effectieve cyberveiligheid elimineert deze mogelijkheid, waardoor de potentiële output van jouw bedrijf wordt gemaximaliseerd. Als je kunt aantonen dat jouw bedrijf effectief is beschermd tegen allerlei soorten cyberinbreuken, kun je jouw klanten vertrouwen wekken dat hun persoonlijke gegevens niet in gevaar worden gebracht. Door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf is beveiligd tegen cyberbedreigingen, helpt dit ook om jouw klanten te beschermen, die mogelijk vatbaar zijn voor een cyberinbreuk via proxy. Als je een bedrijf bent dat jouw eigen website host, kan een potentiële cyberinbreuk rampzalig zijn. Als jouw systeem geïnfecteerd raakt, is het mogelijk dat jouw website gedwongen wordt te sluiten, wat betekent dat je geld verliest als gevolg van verloren transacties.

Het belang van cyberveiligheid

Het belang van cyberveiligheid komt neer op de wens om informatie, gegevens en apparaten privé en veilig te houden. In de wereld van vandaag slaan mensen enorme hoeveelheden gegevens op computers en andere met internet verbonden apparaten op. Veel daarvan is gevoelig, zoals wachtwoorden of financiële gegevens. Als een cybercrimineel toegang zou krijgen tot deze gegevens, kunnen ze een reeks problemen veroorzaken. Ze kunnen gevoelige informatie delen, wachtwoorden gebruiken om geld te stelen of zelfs gegevens wijzigen zodat ze er op de een of andere manier van profiteren. Een cybersecurity bedrijf kan jouw hierin helpen.