23 oktober 2021
Breekhamer kopen

Hamer om mee te breken

Ben je regelmatig aan het helpen met het verbouwen van een woning, of heb je zelf een klusbedrijf dan heb je gereedschap nodig om bijvoorbeeld oude vloeren te verwijderen. Een breekhamer kopen doe je natuurlijk bij toolsvoordelig.nl, zij beschikken over een ruim assortiment met verschillende hamers. Naast het slopen van een muur en het verwijderen van tegels kun je de hamer ook gebruiken voor andere werkzaamheden, je kunt dan denken aan het maken van sleuven voor elektriciteit of gaten in de vloer voor de afvoer. Met de verschillende beitels ben je niet beperkt tot bepaalde werkzaamheden.

Voor lichte en zware breekwerkzaamheden

Met een breekhamer kopen is het wel verstandig op het model te letten die je koopt, niet iedere hamer is geschikt om er zware werkzaamheden mee te doen. Om een tegel te verwijderen is er geen zware hamer nodig, maar wil je gaten hakken in bijvoorbeeld een fundering dan heb je wel enige kracht nodig van de hamer. Gelukkig zijn er in het assortiment van voordelig.nl verschillende soorten hamer beschikbaar, zowel voor de klusser thuis als de professionele aannemer. Vaak zijn de zwaardere modellen geschikt voor professioneel gebruik.

Breekhamer kopen

Let op de verschillende beitels

Om verschillende werkzaamheden te kunnen doen heb je verschillende beitels nodig, bij een breekhamer kopen is het goed om daar rekening mee te houden. Wil je tegels verwijderen van de muur, dan voldoet een platte beitel prima. Om een gat te hakken in de vloer kun je beter uit de voeten met een puntbeitel, zo heb je voor diverse werkzaamheden een andere vorm beitel nodig. Ook past niet iedere beitel op alle merken, sommige merken hebben een speciale aansluiting voor een beitel die niet op een ander merk past. Bij toolsvoordelig.nl kunnen de medewerkers je daar alles over vertellen.