CSS naar HTML
Zakelijk

Goede codering voor al je apparaten

Je kunt niet meer aankomen met een website die niet te zien is op een smartphone of tablet, de meeste mensen bekijken een website niet meer op een desktop. HTML responsive is één van de specialiteiten van onze front end developers, deze code zorgt ervoor dat alles wat je ziet op een desktop ook op schaal goed te zien is op een smartphone of ander mobiel apparaat. Als het nodig is om elementen uit te zetten om een beter resultaat te bereiken dan wordt dit ook gedaan. De optimale weergave wordt altijd weergegeven.

html responsive

Altijd de perfecte weergave van je website

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt, bekijk je op je smartphone een website en mis je aan aantal knoppen of de website is niet goed te zien. De specialisten van psdnaarhtml.nl zorgen ervoor dat jouw website op ieder mobiel apparaat perfect weergegeven wordt. Naar eigen inzicht zetten we je website responsive op voor ieder apparaat. Aanleveren van een design is niet nodig, onze specialisten weten precies wat zij moeten doen om tot een prachtig resultaat te komen.

Eenvoudige werkwijze

html responsive

De werkwijze van ons is erg eenvoudig, op de homepage upload je het ontwerp en we nemen daarna snel contact met je op. Zorgvuldig nemen we je design door tot alles voor ons duidelijk is. Zien we iets waaraan we twijfelen of dit wel zo moet zijn, dan nemen we uiteraard contact met je op. Hebben we een goed beeld en is alles duidelijk dan beginnen we direct met het slicen van de layout. Natuurlijk hebben we vooraf wel eerst besproken hoe lang het project duurt en wat de totale kosten zijn.