Conscribo online administratie

Goed overzicht met Conscribo online administratie

Het kan heel moeilijk zijn om met meerdere mensen de administratie bij te houden. Het makkelijkst is dan ook om het allemaal online overzichtelijk te houden. Conscribo online administratie is gericht verenigingsbestuurders. Het idee daarachter is dat het boekhoudpakket, de ledenadministratie en mailing een geheel vormt. De software vormt dus een gehele online administratie dat niet van 1 apparaat of een persoon afhankelijk is. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal deelnemers aan toe te voegen, waarbij je aan ieder eigen rechten kan verlenen in de software zelf.

Conscribo online administratie

Over financiën

Het belangrijkste bij boekhouding is natuurlijk dat het zo overzichtelijk mogelijk blijft en dat je gelijk het inzicht krijgt. Binnen een klik kun je dan ook een volledige resultatenrekening en balans verkrijgen, die je zo in je jaarverslag kan overnemen. Daarnaast kun je de contributiebedragen bepalen automatisch laten berekenen, waardoor je zelf ook de methode kan bepalen wat het prettigst voor je is. Zo’n online administratie is ook heel fijn voor penningmeesters. De boekhouding is snel te verwerken door middel van functies als bankimport, scannen, herkennen en de bonnetjes app. Verder heb je verschillende manieren waarop je de ledenoverzichten kan instellen. De weergaves kun je dan ook opslaan, waardoor je de overzichten niet steeds opnieuw samen hoeft te stellen. Ook een leuke feature is de berichtenbox. Zo kun je eenvoudig contact in de software zelf opnemen met je leden en heb je toegang tot de contacten zelf. Zo hou je het overzicht van wat er allemaal is afgesproken of hoe dingen verdeeld zijn. Voor kleinere administratie is het ook mogelijk om een aangepaste administratie te gebruiken, waarbij verenigingen tot 250 leden specifiek worden aangesproken. Kort samengevat bevat de online administratie het boekhouden, ledenadministratie, e-mailing facturatie en nog allerlei andere dingen.

Laat een antwoord achter