22 januari 2022
Logo Telgefixt

Een snelle en goede scherm reparatie Delft

Heb je jouw telefoon laten vallen en is je scherm hierdoor kapot gegaan? Dan is Telgefixt de plek die jou kan helpen. Ze maken alle telefoons die je maar kan bedenken. De reparaties worden heel snel uitgevoerd, namelijk al binnen een uur. Dit doen ze met alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Ze maken iPhones, Samsung telefoons, Huawei telefoons, OnePlus telefoons, Sony telefoons, LG telefoons en Motorola telefoons. Naast al deze telefoons maken ze ook nog tablets. Dit doen ze ook binnen een uurtje en met originele onderdelen. Ze maken iPads en Samsung tablets. 

iPhone reparatie

Als bedrijf een samenwerking met Telgefixt

Voor bedrijven biedt Telgefixt veel. Je kan een samenwerking aangaan met Telgefixt. Hierin zijn verschillende mogelijkheden waar je gebruik van kan maken. Als je een telefoon laat vallen als bedrijf zijn wil dat dit zo snel mogelijk gemaakt wordt, zodat hij meteen weer in gebruik kan worden genomen. Bij Telgefixt maken ze deze telefoon binnen 24 uur weer helemaal de oude. Als dit nog niet snel genoeg is, dan kunnen ze ook langs gaan met gereedschap en hem meteen maken binnen een uur. Zo heb je hem na de lunch pauze alweer terug. Ook worden alle bestanden behouden die er op je telefoon stonden.

Goede winkel

De winkel van van Telgefixt ziet er goed uit. Overal is aan gedacht. Er is genoeg ruimte om te wachten op de reparatie in de winkel. Natuurlijk kan je ook ergens lekker even gaan lunchen en na een uurtje weer terug komen.