22 januari 2022
Levensechte PVC vloer

Een PVC vloer of niet?

Twijfel je of je een PVC vloer wilt nemen of niet? Geen zorgen, dat is heel normaal. Het blijft een serieuze investering en je wilt daarbij de juiste keuze maken. In dit artikel vertellen we de voordelen van PVC. Wellicht kunnen we je daarmee het laatste zetje geven. 

PVC is een veelzijdige vloer. Je kunt de vloer enorm goed combineren. Niet alleen met een vloerverwarming, maar ook met je interieur. De vloer is namelijk in verschillende uitstralingen te krijgen waardoor er altijd wel 1 tussen zit die precies in je stijl past.

Verder is PVC erg sterk. Daardoor gaat de PVC vloer lang mee en is daardoor duurzaam. Wanneer je op een etage woont heeft de PVC vloer nog een belangrijk voordeel; hij is geluiddempend. Enorm fijn voor je onderburen. Door de toplaag is hij onderhoudsarm en enorm makkelijk schoon te maken. De vloer is ook waterbestendig waardoor het laten vallen water niet direct een probleem is. Dit scheelt enorm veel stress. 

Wat ook enorm fijn is voor het vaststellen van je keuze. De PVC vloer heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs die je betaald voor PVC is ten opzichte van andere vloeren het gewoon waard. De kwaliteit is goed en daar hoort de juiste prijs bij. Dat is bij de PVC vloer dus het geval. 

Het is eerder al vermeld, maar toch goed om nog eens aan te stippen. PVC gaat goed samen met vloerverwarming. PVC vloeren kunnen dus gewoon op een vloerverwarming gelegd worden. Dit kan enorm veel stookkosten schelen en voelt natuurlijk ook nog eens enorm fijn aan. 

Voor meer informatie ga naar martijndewitvloeren.nl. Kom je er op de website nog niet uit? Neem dan contact op via telefoon of email of ga langs bij een van de vestigingen.