Geen categorie

Een mooie tuin voor jouw pand

Een tuin is altijd rustgevend om even door te wandelen. Helemaal als ie er mooi bij staat. Netjes en strak. Dit kan ook een goede invloed hebben op de indruk hebben op wat mensen van je bedrijf denken. Het kan soms het eerste zijn wat ze zien als ze aankomen. Een mooi stukje groen is dan al erg zakelijk en brengt de mensen al blij het gebouw in. Lijkt dit iets wat je wilt? Leer dan nu wat een hovenier Waddinxveen voor jouw bedrijf kan doen. 

Hoe een hovenier jouw bedrijf mooi kan maken met stukjes groen

Zoals al gezegd is een plantje hier een daar al snel een verbetering. Ook kan dit worden toegepast in het kantoor. Zo kunnen twee planten per kamer het al een stuk vrolijker maken. Daarnaast geven ze wat frissere lucht. De werknemers krijgen dan een beter gevoel een leveren meer productiviteit. Als de collega’s het leuk hebben in deze omgeving gaan klanten dat ook merken als ze langskomen. 

In een vergader ruimte bijvoorbeeld wil je dat potentiele klanten een goed gevoel krijgen van jou en het product of service wat je aanbied. Dan is een fijne sfeer een heel groot aspect. En dat is het belangrijkst bij de entree. Eerste indruk is belangrijk. Vandaar dat de voorkant van je gebouw er goed uit moet zien. Hoveniers zijn bekend met bedrijfstuinen. En weten dan hoe ze het beste het juiste beeld moeten neer zetten dat bij jou past. Een paar bloemen langs het pad is lekker fris. Net als een jong en innovatief bedrijf.
Een grind pad met daar naast wat gevormde stuiken naast heeft zo al een serieuzere kant. Natuurlijk is het voor jou zelf bepalend wat er gedaan moet worden. Maar de hoveniers kunnen leuke ideeën inbrengen. 

Laten we beginnen met het weghalen van de oude stenen waar mos op zit. Met de tijd lopen meer mensen met het hoofd naar beneden vanwege de telefoon. Op de achtergrond is dan dus waar ze oplopen. Een lekker stralende tegel trekt meteen de aandacht. Ook nog is komt er zo minder vuil naar binnen aangezien alles schoon geveegd is.
Wat nog meer rustgevende elementen zou kunnen zijn, is stromend water. Denk maar aan de zee. Het geluid van golvend water maakt je hoofd weer leeg. Dit kan een fonteintje ook al bereiken. Een aan elke kant met een simpel stroompje water. Daarnaast is het goed voor het de grasmat er om heen als het een beetje spettert. 

Het beeld van Waddinxveen 

Waddinxveen is een leuke gemeente met een pas nieuw gemeente huis. Staat er strak bij en heeft leuke vormpjes erin. Hou dan het beeld van Waddinxveen vast met leuke bedrijfstuinen Waddinxveen. En zorg dat het lekker opvalt. Vele bloemen met mooie kleuren kunnen een soort reminder maken voor de klant. “Dat bedrijf met die mooie voortuin” is al een positieve soort van mond tot mond reclame. Hoe mooi zou het zijn als je extra omzet maakt door het hebben van een goed verzorgde tuin.