22 januari 2022

Een mooi relatiegeschenk

Je zoekt een mooi relatiegeschenk wat je kunt geven aan jouw klanten en relaties maar je weet nog niet precies wat. Je hebt het een en ander nagezocht en bent uitgekomen op een pen met naam graveren. Je kunt daar natuurlijk heel goed ook de naam van jouw bedrijf in laten zitten. Zo heb je een mooi cadeautje voor jouw relaties en klanten en heb je ook nog een stukje marketing erbij gepakt. Eigenlijk heb je dan dus twee vliegen in 1 klap. 

Luxe met een naam

Wanneer je er eindelijk uit bent dat je een Luxe Parker pen bestellen wilt en deze wil laten voorzien van een naam dan kan je verder gaan zoeken. Want waar ga je deze bestellen en hoeveel wil je er? Je kunt dat op verschillende sites doen. Er zijn winkels die meteen de gegraveerde pennen leveren maar het kan ook zo zijn dat je de pennen bij de ene winkel besteld en het graveren door een andere laat doen.  Een Parker pen is in ieder geval al een goed begin om die te bestellen want die zijn kwalitatief hartstikke goed. Daarmee heb je echt wel kwaliteit voor een betaalbare prijs in handen.

Iets anders dan Parker

Heb je liever iets anders dan een Parker pen dan kan je er ook over nadenken om cross pennen via www.pengraveren.nl te bestellen. Dit zijn ook hele mooi en goede pennen maar toch net even anders dan aan Parker. Cross pennen zijn misschien niet zo bekend maar dat wil niet zeggen dat ze dan ook meteen niet goed zijn. Misschien heb je er wel eens een in je handen gehad zonder dat je het wist en vond je het wel een hele fijne pen. 

Ga voor duurder

Ben je van plan om echt de blits te maken en wil je laten zien dat jij net iets meer over hebt voor je relaties dan dat anderen dat hebben dan kan je natuurlijk heel gek doen en monte blanc pennen online gaan bestellen. Deze zitten wel in een veel duurder segment maar dat merk je dan ook meteen wanneer je met deze pen gaat schrijven. Ze zeggen wel eens dat alle waar naar hun geld is maar we weten nu dat dit ook echt zo is. Heb jij inmiddels al je keuze kunnen maken of moet je er toch nog even een nachtje over slapen en maak je dan de beslissing?