22 januari 2022

Een frame laten installeren voor jouw bedrijf

Er zijn een hele hoop bedrijven waar er in het magazijn een hoop grote machines staan. Om hier goed bij te kunnen en om hier mee te kunnen werken, moet er vaak een soort stelling omheen worden gebouwd. Dit kan niet zomaar iedereen doen, omdat je natuurlijk rekening moet houden met de kostbare apparatuur. Wel is het belangrijk dat je overal goed bij kan wanneer er bijvoorbeeld iets gerepareerd moet worden. Daarom is het dan ook van belang dat je een expert inschakelt voor het bouwen van deze frames. Wil je meer weten hierover? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie over deze frames en stellages.

Wat is een Skid?

Om een machine op een juiste manier te kunnen installeren is het van belang dat er een goed frame wordt gebouwd zodat alles netjes op de juiste plek blijft. Een Skid is dan ook een soort proces- of installatiesysteem die op een frame wordt gemonteerd. Hier kunnen bijvoorbeeld pompen, tanks, leidingen of warmtewisselaars op bevestigd worden. Daarom kan elke skid ook helemaal anders worden gebouwd, het hangt dan ook af waarvoor de skid wordt gebouwd en waarvoor het zal worden gebruikt. Veel bedrijven maken gebruik van deze Skids – Klip BV rondom de machines die zijn bijvoorbeeld in fabrieken gebruiken.

Verschillende soorten skids

Er is niet een manier van het bouwen van een skid, zo zijn er namelijk een hoop verschillende soorten. Zo is er bijvoorbeeld een Fuel Gas skid, hiermee wordt brandstof vrij gemaakt van eventuele vervuiling. Ook bestaat er een calorifier skid, deze verwarmt water en ander vloeistoffen op een indirectie manier boven een spiraal. Een van de meest belangrijke skids voor veel processen is de water skid, dit wordt dan ook gebruikt voor de toevoer, afvoer en verwerking van afvalwater.