Tips

Een cadeautje in stijl

Jouw kind gaat rechten studeren en nu wil je eigenlijk wel graag dat hij/zij in stijl gaat en heb je belooft dat hij/zij een mooie pen krijgt. Jullie keuze is gevallen op een vulpen. Nu kan je daarvoor naar de winkel gaan maar je kunt ook een vulpen bestellen bij Pwakkerman. Wanneer je een webshop zoekt met een uitgebreide collectie dan moet je echt bij hun zijn. Ze hebben onder andere een zeer uitgebreide Parker pennen webshop maar ook heel veel andere merken. Had jij enig idee dat er zoveel verschillende merken pennen en ander schrijfgerei is? 

Zoveel mensen zoveel merken

Een ander bekend merk is het merk Montblanc. Nu weet je toevallig dat in Amsterdam een mooie winkel zit die dit merk heeft maar je weet niet precies waar. Dan staat je eigenlijk nog maar 1 ding te doen. Dat is even googlen op  Montblanc Amsterdam kopen en je krijgt vanzelf een adres waar je heen kunt gaan. Weet jij trouwens waar het merk Montblanc aan te herkennen is? Ze hebben een logo wat verwijst naar de hoge berg de Montblanc en sinds 1929 staat in elke pen punt van de vulpen Montblanc Meisterstück 4810 gegraveerd. Dit de hoogte aan van de berg de Montblanc. Ook hebben zij in 1994 de duurste vulpen uitgebracht die er ooit is vervaardigd. Deze bevat 4810 diamanten die met de hand zijn ingezet. 

We blijven met de bekende merken gooien, al zullen Waterman pennen misschien wat minder bekend zijn dan de vorige twee die we hebben genoemd. Eigenlijk is het gewoonweg te veel om allemaal op te noemen en doe je er verstandig aan om gewoon even door de webshop heen te bladeren. Je zult dan zien hoeveel merken er zijn en hoeveel meer keus er is. Wij hadden dit eerlijk gezegd niet verwacht en zo zie je maar weer dat je altijd nog wat bij kunt leren. Wat erg prettig is van Pw akkerman dat je ook een hele goede service krijgt bij hun. Zo helpen zijn zelfs door jou te vertellen hoe jij je pen moet onderhouden, want een goede pen behouden betekent dat je ook wat onderhoud moet plegen zo nu en dan. 

Natuurlijk kan je niet alleen voor pennen bij hun terecht maar ook voor ander schrijfgerei. Hun assortiment is echt immens groot. Ben jij echt iemand die er nog bij zweert om alles met de hand te doen op het gebied van schrijven en daar echt wat moois voor wilt hebben dan moet je zeer zeker de tijd nemen om bij PW Akkerman te gaan kijken. Of dat het nu online is of in hun winkel in Amsterdam, dat maakt niet uit. Een bezoekje zijn ze zeker waard! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *