vacatures in Leeuwarden
Vacatures

Een actuele vacature in Leeuwarden

Bij een bakkerij in Leeuwarden zoeken een technische medewerker die machines gaat helpen om van storingen af te komen. Dus mocht je interesse hebben én ervaring in de procesindustrie, lees dan verder. Wil je verschillende vacatures in Leeuwarden ontdekken, dan kan dit via de website van WR.

De bakkerij

De bakkerij is een familiebedrijf en richt zich op de productie van een groot assortiment aan broodproducten. Je werkt samen met vakspecialisten uit de branche die staat te popelen om kennis te delen. Ook zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Welke taken liggen er voor je in het verschiet? Voor de vacature als Technische Dienst medewerker bij de bakkerij in Leeuwarden ga je het volgende doen: in een industriële bakkerij wordt het productieproces met veel moderne machines uitgevoerd. Tijdens de productie, die doorgaans 24/7 loopt, kan er veel gebeuren waardoor er storingen ontstaan. Als medewerker Technische Dienst ben je hiervoor verantwoordelijk, tevens ook voor het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties. Je belangrijkste taak is het analyseren en adequaat reageren en ook het verhelpen van storingen aan machines en apparatuur om het productieverlies zoveel mogelijk te beperken. Je zult de technische problemen zelfstandig en in samenwerking met andere monteurs oplossen. De werkzaamheden zijn gericht op mechanisch als elektrotechnisch gebied. Ter versterking van het team is de bakkerij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die past in deze rol. Je kunt direct reageren op de advertentie via WR en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. 

vacatures in Leeuwarden

Je specificaties

Je moet een mbo-opleiding hebben afgerond richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. Deze moet je succesvol hebben afgerond. Je hebt aantoonbare ervaring in de elektrotechniek. Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie, bij voorkeur ook de voedingsmiddelenindustrie. En je woont het liefst in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek, Franeker en Dokkum. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *