30 november 2021

De verbinding die je nodig hebt

Een snelle internet verbinding kan zo belangrijk zijn. Zeker, omdat wij meer en meer dingen met het internet verbinden. Voor veel bedrijven zou een internet verlies een catastrofe zijn. Een zakelijk internet abonnement is daarom een goede keuze voor een bedrijf. Waarom dit zo is en waarom ook jouw bedrijf zo een abonnement zou moeten hebben vertel ik in deze blog.

Snelle service

Een van de belangrijkste redenen om een zakelijk abonnement af te sluiten is de snelle service. Zo heb je een garantie dat je internetverbinding bij een storing snel weer werkt. Want voor veel bedrijven betekent geen internet, geen geld. Het is daarom van groot belang dat de internetverbinding nooit lang stil ligt.

Meer opties

Een zakelijke verbinding biedt ook veel meer opties. Niet alleen om op internet te gaan, maar ook als je bijvoorbeeld een eigen winkel hebt. Tegenwoordig kun je niet meer zonder pinapparaat. PIN-betaling wordt door zakelijke internet providers als optie gegeven. Niet alleen dit, maar ook als je je eigen website moet hosten heb je een voordeel met een zakelijke verbinding. Je krijgt namelijk een vast IP-adres. Dit betekent dat je je eigen Ftp-server kunt hosten, en dit is nodig als je je eigen website wilt hosten.

Flexibel

Ook is zo een verbinding flexibel. Je kunt snel dingen veranderen als je bijvoorbeeld in een groeifase zit en een ander abonnement nodig hebt. Zo wil je misschien een snellere verbinding zoals zakelijk glasvezel internet. Met een Zakelijk abonnement kan dit gemakkelijk.