23 oktober 2021

De vele voordelen van kantoorplanten

Koop uw kantoorplant,
en zet uw stress maar aan de kant!
Geef uzelf meer creativiteit,
van een kantoorplant heb je zeker geen spijt!
Kantoorplanten aan de macht,
wie had dat gedacht?

Sfeer en gezelligheid

Bent u een werkgever en wil u graag een warme werksfeer creëren? Of bent u een zelfstandige met nood aan wat natuur in uw kantoor? Dat kan met kamerplanten! Kamerplanten brengen u in de ideale sfeer op het werk.

Verzorging

Er is een enorm aanbod aan planten. Er is zeker keuze genoeg en uw ideale kantoorplanten zal je vinden. Maar hoe maakt u nu juist deze keuze? Kantoorplanten zijn, zoals het woord het zegt, geschikt voor op kantoor. Hierdoor kan u best kiezen voor een plant die weinig daglicht en verzorging vraagt. Hiernaast is het zeker ook belangrijk dat u kantoorplanten kiest die tegen droge lucht kunnen, aangezien de kantoorplanten voornamelijk binnen zullen staan. Een aantal voorbeelden van ideale kantoorplanten zijn: Dracaena, bananenplant en de ficus.

Geen potplant

Zijn kantoorplanten iets voor u, maar wil u geen plant in een pot? Dat is geen probleem. U kan het creatiever opzoeken. Zo zijn er een tal van planten die mooi kunnen groeien op kantoor en niet in een pot zitten. Zo kan u de keuze maken om een klimplant aan te kopen. Ook een hangplant kan zeker een optie zijn. U kan ook opteren voor een muurplant. Dit is een plant die op de hele muurlengte groeit, wat een warme sfeer kan creëren.

Bent u overtuigd?

Helpen bovenstaande tips en tricks jou al om de keuze voor kantoorplanten te maken. TOP! Kantoorplanten zorgen voor een betere gezondheid. Zo verhogen ze het zuurstofgehalte in de lucht. Hiernaast zorgen kantoorplanten ook voor een goede geest en is dus een grote bron voor een betere creativiteit. Tot slot doet het ook de vermoeidheid van de werknemers dalen en zorgt het voor minder stress!