Geen categorie

De meest interessante trainingen van het moment

Het jezelf blijven ontwikkelen is een thema dat meer aandacht lijkt te hebben dan ooit tevoren. Er lijken dan ook steeds meer mogelijkheden te zijn om jezelf te ontwikkelen. Denk aan E-learning, het leren via apps, webinars en tutorials, maar het kan natuurlijk ook nog steeds op de traditionele manier. In dit artikel deel ik de meest populaire cursussen van het moment met je, in samenwerking met Learnit.nl!

Word een held op social media

Met de opkomst van het internet is ons dagelijks leven er een stuk anders uit gaan zien. Sinds de komst van de smartphone zijn we ieder moment van de dag met elkaar verbonden en delen we onze emoties en gedachten op onze sociale media. Ook bedrijven zijn steeds meer actief op de sociale media, zowel passief als actief. Op de sociale media liggen voor bedrijven veel kansen op het gebied van marketing, promotie en acquisitie en daarom zijn veel bedrijven tegenwoordig op zoek naar experts op dit gebied. Heb jij aanleg op het gebied van social media en wil je weten hoe je media als Facebook, Instagram en YouTube zakelijk gezien zo effectief mogelijk kunt inzetten? Met een cursus social media word jij dé specialist op dit vakgebied!

Overige interessante cursussen

De cursus social media is waanzinnig populair, maar er is nog een aantal andere trainingen die op dit moment erg in trek is. Daarbij kun je denken aan een cursus Illustrator, maar ook aan meer traditionele cursussen zoals een cursus boekhouden, een cursus projectmanagement of een training in timemanagement.

Naast de cursus social media en de overige genoemde cursussen zijn er natuurlijk nog meer interessante en leerzame mogelijkheden om je kennis te vergroten. Neem vooral eens een kijkje op de website van Learnit.nl om te zien welke interessante mogelijkheden en voor jou beschikbaar zijn!