22 januari 2022
ringband bedrukken

De eeuwenoude ringband

Er is geen map die zoveel wordt gebruikt als de ringband, de meeste mensen hebben er nu nog ergens een thuis en hebben deze ook op school gebruikt. De map is perfect om papieren in op te bergen, en deze snel weer te vinden. Je kunt de ringband  bedrukken en  voorzien met accessoires die het werken met de map eenvoudiger maken, plastic hoesjes of gekleurde tabbladen bijvoorbeeld. Op deze manier heb je nog meer de papieren geordend, wat ook een perfecte uitstraling geeft naar je klanten toe. 

Perfect toepasbaar in je onderneming

Niets is beter en geeft een betere uitstraling voor je onderneming, als je een ringband hebt met een eigen identiteit. Op alle kantoren van het bedrijf, wordt gebruik gemaakt van dezelfde opdruk. Bij Bellea kun je namelijk een ringband bedrukken, geheel naar eigen wens zodat je een unieke map hebt. Professionaliteit voor een financieel of administratiekantoor is zeer belangrijk, dit geeft vertrouwen bij je klanten en bezoekers die op je kantoor komen. Er is geen enkele twijfel of je wel professioneel met je werk bezig bent.

ringband bedrukken

Verschillende uitvoeringen

Behalve een ringband bedrukken, zijn de mappen ook te verkrijgen met verschillende kenmerken. Wil je bijvoorbeeld een map met een insteekvak, of randbescherming dan is dit bij Bellea goed mogelijk. Op deze manier wordt het werken ermee nog prettiger, wat tevens fijn is voor de klanten. Informatie die wilt hebben, vind je eenvoudig en snel door het systeem wat je hanteert met de mappen. Kijk snel op de website van bellea.nl voor de mogelijkheden.