23 oktober 2021
LOGO

De beste Samsung reparatie in Hengelo vind je bij The Repair House

Heb je jouw Samsung telefoon nu per ongeluk laten vallen en is deze door de val kapot gegaan? Dan ben je voor de Samsung reparatie Hengelo bij The Repair House bij de juiste telefoons winkel. Deze telefoons zaak heeft namelijk al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van smartphones en kunnen jouw Samsung telefoon daarom ook snel en voor een voordelige prijs repareren. 

reparatie-schade

Zeer goede reviews van voorgaande klanten

De deskundige monteurs van de retail house hebben al meer dan 5 jaar ervaring waardoor zij erg veel kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van repareren van telefoons. Het bedrijf staat garant voor de hoogwaardige kwaliteits onderdelen die zij gebruiken voor de reparaties die zij uitvoeren. The Repair House geeft de klant daarom ook 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. Door deze goede service heeft het bedrijf al erg veel telefoons mogen repareren. De voorgaande klanten die hun telefoons hebben laten repareren zijn erg tevreden en dit is terug te vinden in de positieve reviews die zij geven. 

Een heldere uitleg over de reparatie en kosten 

Voordat de reparatie van start gaat zal de klant heldere uitleg ontvangen over wat er met de telefoon gaat gebruiken en wat de kosten hiervan zullen zijn. Voor jouw Samsung reparatie Hengelo ben je bij The Repair House na het juiste adres. Je kunt tevens ook gewoon de telefoons zaak binnenlopen zonder afspraak om jouw telefoon te maken.