22 januari 2022
jorphone

De beste reparaties van Purmerend

Bij https://www.jorphone.nl/ heeft u garantie op een goede reparatie. De mensen van JorPhone hebben veel ervaring in het maken van telefoons. Ze gebruiken alleen originele producten om uw telefoon te maken. Dit doen ze ook nog is binnen een half uurtje. Naast telefoons kunnen ze ook uw laptop en tablet maken. Hiervoor gebruiken ze ook alleen originele producten. De voorgaande klanten geven een 9,7 aan JorPhone voor de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de reparatie. Als u uw device bij JorPhone laat maken kunt u gratis parkeren voor de deur van JorPhone, ook krijgt u een officieel factuur opgestuurd. Ze geloven zo erg in hun reparaties dat u 6 maanden garantie krijgt op de reparatie. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die op een professionele manier telefoons maakt? Dan bent u bij JorPhone aan het juiste adres.

Apple

Een vlekkeloze reparatie bij Jorphone

Ik ben heel blij met hoe de reparatie van JorPhone heeft uitgepakt. Ik ben heel blij met de mensen van JorPhone. Ze hebben de reparatie van mijn telefoon goed en snel uitgevoerd. Ik kon hem na een half uurtje alweer meenemen. Ook is het fijn dat u zeker dat het vervangend materieel van hoge kwaliteit is omdat het originele producten zijn. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van JorPhone. 

Wat kan Jorphone nog meer voor u betekenen

Dit kunt u allemaal vinden op de website en als u dan nog vragen heeft kunt u telefonisch contact zoeken met een van de werknemers van JorPhone.