Zakelijk

Corona antigeen sneltesten voor particulieren en bedrijven

Particulieren en bedrijven zijn op zoek naar betrouwbare corona antigeen sneltesten. Waar kunnen zij terecht? Ze kunnen kiezen voor een sneltest via coronatestnederland.nl. Waarom worden particulieren en bedrijven aangeraden om daar een sneltest te bestellen? Omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van goedgekeurde testen met een CE-certificering. De testen worden uiteraard afgenomen door gecertificeerd en goed getraind zorgpersoneel. Binnen 15 minuten na de testafname ontvang je de testuitslag. Je hoeft dus niet lang op de testuitslag te wachten. Testen kunnen niet alleen worden afgenomen op een testlocatie. Moeten er minimaal 25 personen worden getest? Dan kan de sneltest ook op de eigen locatie worden afgenomen. Uiteraard worden ook die testen door gecertificeerde en goed getrainde zorgprofessionals afgenomen. Wil je een afspraak maken voor een corona antigeen sneltest? Zowel afspraken voor een sneltest op een testlocatie, als op jouw eigen locatie kunnen eenvoudig online worden gemaakt. 

Een positieve uitslag

Door het laten afnemen van een corona sneltest kom je snel te weten of je antigenen van het COVID-19 virus bij je draagt. Is de uitslag van de test positief? Dan moet dat gemeld worden bij de GGD. Die melding is dus verplicht. Een positieve testuitslag wordt gemeld per zorgmail. Wellicht wil de GGD dat je je opnieuw laat testen. Als dat zo is nemen ze contact met jou op. Een positieve uitslag van de corona sneltest wordt overigens niet gemeld bij jouw huisarts, werkgever of naasten. Je bent daar dus zelf verantwoordelijk voor.

Een mondkapje bestellen

Het wordt aangeraden om een mondkapje te dragen. Immers, met een mondkapje bescherm je zowel jezelf als anderen. Daarom is het mondkapje tegenwoordig overal aanwezig. Heb je een mondkapje nodig? Mondkapjes kunnen eenvoudig en snel worden besteld. Je kunt onder andere wegwerp, wasbare en mondkapjes met een filter bestellen. Er kunnen ook mondmaskers met een leuke print worden besteld.

Optimale bescherming tegen virussen

Je kunt je met een mondkapje optimaal beschermen tegen virussen. Een FFP2 masker heeft een kleinere filtratie dan een FFP1 masker. Dankzij de kleinere filtratiegaatjes kunnen virussen moeilijker passeren. Een FFP2 masker biedt dus een betere bescherming tegen virussen. Aangeraden wordt om een FFP2 masker te dragen in een omgeving waarin mensen die mogelijk besmet zijn geen mondmasker dragen. Werk je in de zorg of bezoek je mensen die ouder zijn dan zestig jaar? Dan wordt aangeraden om een FFP3 masker te dragen. Dit masker biedt de hoogst mogelijke bescherming met een beschermingsgraad van maar liefst 99%. Je kunt dan dus toch ouderen of kwetsbare mensen bezoeken, want het risico op besmetting is erg klein. Bovendien beschermt dit mondkapje je ook tegen schadelijke stoffen en andere virussen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *