Zakelijk

Commercieel administratief medewerker: wat houdt dit in?

Bepaalde functies zullen er altijd zijn binnen een organisatie. Dit zijn belangrijke pilaren binnen een bedrijf. Zonder deze functies zou het bedrijf ineen storten. Een goed voorbeeld hiervan is een commercieel administratief medewerker. Binnen de administratieve werkzaamheden zijn er diverse facetten, waarvan het commerciële aspect er één van is. Het maken van reportages qua verkoop, offertes verwerken, de voorraad in de gaten houden, de administratie omtrent klanten en je licht laten schijnen omtrent diverse marketing vraagstukken: het is een kleine greep van wat je kunt verwachten wanneer je als commercieel administratief medewerker aan de slag gaat. Het is een veelzijdig vak vol uitdagingen. Bovendien is er altijd vraag naar vanuit de bedrijven.

Waar vind ik een goede opleiding tot commercieel administratief medewerker?

Naast dat dit een afwisselende baan vol uitdagingen is, is er altijd werk te vinden als commercieel administratief medewerker. Echter is een geschikte vooropleiding wel een vereiste voor werkgevers. Gelukkig heb je de mogelijk deze te verkrijgen door een opleiding commercieel administratief medewerker te volgen. Een aanrader op dit vlak is Fabius Opleidingen. Zij bieden opleidingen voor diverse functies waar altijd vraag naar is. Zo ook commercieel administratief medewerker.

De commercieel administratief medewerker opleiding is op MBO niveau. Een relevante vooropleiding is geen vereiste, iedereen is welkom. In totaal zijn er 40 lessen, waarbij je kunt kiezen of je deze in de avond of in de ochtend volgt. Dit zijn klassikale lessen die op 50 locaties door heel Nederland gegeven worden, dus waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. Naast theoretische kennis leer je tevens een hoop over hoe de praktijk in elkaar steekt. Zo ben je ideaal voorbereid wanneer je weer tot de arbeidsmarkt toetreedt.