Kerstpakketten
Tips

Altijd het perfecte pakket met kerst

Je kunt niet iedereen tevreden stellen, wanneer je een pakket samenstelt voor je medewerkers zijn er altijd wel een aantal die niet tevreden zijn over het pakket. Het eten lusten ze niet, de wijn is niet goed of andere producten worden ze niet blij van. Laat je medewerkers zelf kerstpakketten samenstellen, iedereen kiest de producten die hij of zij leuk of lekker vinden. Op deze manier heb je nooit meer medewerkers die niet tevreden zijn. Leuke belevenissen, kaarten, boeken of goede doelen, je kunt het niet bedenken of je voegt het toe aan je pakket.

Medewerkers

Heerlijk genieten van een drankje 

Met kerstpakketten wordt niet alleen bedoeld dat je eten in het pakket moet doen, er zijn ook mooie pakketten die gevuld zijn met drank. In veel gevallen en bij veel gelegenheden is een drankje altijd wel gezellig om te drinken. Bij kerstpakkettenexpress.nl hebben ze heerlijke en mooie pakketten die gevuld zijn met de lekkerste dranken. Of het nu bier is, wijn of sterke drank dat maakt voor het bedrijf niet uit, voor ieder wat wils. Het drankenpakket is tegenwoordig een zeer populair pakket voor relaties en medewerkers.

Eenvoudig samenstellen

Je eigen pakket samenstellen

Het is zelfs mogelijk om vanaf een aantal pakketten je eigen kerstpakket samen te stellen. Je moet wel 50 dezelfde pakketten bestellen minimaal, heb je 1000 pakketten nodig dan wordt er zelfs maatwerk geleverd. Een eigen huisstijl op de dozen zorgt ervoor dat het pakket direct herkenbaar is voor je medewerkers of relaties. Tot in detail kun je eigen etiketten laten maken, zo wordt het pakket wel heel persoonlijk voor iedereen.