22 januari 2022
akwadraat.nl/

Akwadraat.nl/ is een professioneel organisatie- en managementadviesbureau

Bent u op zoek naar een zelfstandige organisatie- en management adviesbureau op het gebied van tactisch en strategisch afval- en reinigingsmanagement? Dan bent u bij akwadraat.nl/ aan het juiste adres!

akwadraat.nl/ steunt zowel overheden als commerciële partijen. Verschillende opdrachtgevers zijn bij hun aan het juiste adres voor het efficiënter en effectiever organiseren van de afvalverwijdering, de reiniging maar denk ook aan wagenparkbeheer, containerbeheer en werkplaatsbeheer.

akwadraat.nl/

Akwadraat is opgericht in het jaar 1995 door Lourens Aalders en Jenny Josqui. Het bedrijf in inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd adviesbureau met een eigen visie op afvalmanagement en duurzaamheid. Sinds 1995 zijn ze veel uitgegroeid maar willen ze de komende jaren alsnog het netwerk verder uitbreiden met gelijkgestemde partijen die inhoudelijk en/of geografisch een uitbreiding op ons al bestaande netwerk vormen.

Waar staat Akwadraat voor?

Akwadraat is een open organisatie. Dit bedrijf werkt samen met een netwerk van zelfstandig werkende professionals en vakspecialisten. Ze proberen constant hun dienstverlening te verbeteren en doen dit door de voortdurende terugkoppeling.

Wanneer u met Akwadraat in zee gaat kunt u rekenen op betrouwbaarheid en helder advies en ondersteuning bij uw vraagstukken. Zo streven ze naar lange termijn relaties met hun klanten en proberen dit te bewerkstelligen door middel van hoge kwaliteit, klantfocus, heldere communicatie en natuurlijk ontwikkelingen.

Zelf ben ik erg tevreden over Akwadraat. Zij zijn een zeer betrouwbaar bedrijf en zorgen samen met mij voor een prettige werksfeer. Zo wordt de communicatie beter en is het fijn om samen met dit bedrijf te werken.