22 januari 2022
20ft container

20ft container: wereldwijd het meest gebruikt

De 20ft container is de standaard maat van zeecontainers en wordt wereldwijd het meest gebruikt. En dat is niet voor niks. De 20ft container is eenvoudig te laden en te lossen. Bovendien biedt deze maat container een enorme opslagcapaciteit. 

20ft container

De meest gangbare maten met betrekking tot containers zijn:

  • de 10ft container
  • de 20ft container
  • de 40 ft container

Waarom kiezen mensen voor de 20ft container?

Waarom kiezen voor 20ft als er ook grotere containers op de markt zijn? Simpel, omdat de 20ft erg veel voordelen heeft. Allereerst is 20ft al een behoorlijke opslagcapaciteit. Voor veel bedrijven en particulieren voldoet deze maat al aan de eisen die zij hebben. Bovendien is een 20ft container het ideale formaat om door experts om te laten bouwen.

Een container opbouwen zou je ook zelf kunnen proberen maar het is aan te raden de expertise van een bedrijf in te schakelen. Er is namelijk een heleboel mogelijk op het gebied van zeecontainers, mits je weet waar je moet beginnen.

20ft container

20ft containers worden in veel gevallen omgebouwd tot magazijn, kantoor of werkplaats. Containers kunnen gemakkelijk worden omgebouwd voor talloze doeleinden. Er kunnen bijvoorbeeld stellingen in geplaatst worden, verlichting of stroomvoorzieningen. Dat is precies de reden dat zoveel ondernemers kiezen om ruimteproblemen op te lossen met een zeecontainer. 

Ramen en zonlicht

Ben je bang dat een container niet prettig is als kantoorruimte omdat je zo opgesloten zit? Goed nieuws: in een container kunnen ook ramen worden geplaatst! Zo komt er genoeg natuurlijk licht binnen om op een prettige manier te werken.