Zakelijk

2 tips voor thuiswerken

Ben jij het thuiswerken helemaal beu en kan je je aandacht er maar niet bijhouden? Dan is dit artikel misschien wel wat voor jou! Want met deze tips zorg jij dat je een betere concentratie hebt voor werk en uiteindelijk een fijnere dag achter de rug hebt. Wil je meer weten over beter thuiswerken, dingen die je kan kopen om je werkplek te verbeteren of gewoon meer informatie opdoen? Dan is Thuiswerkwinkel de plek voor jou om even rond te kijken.

Afleiding

De grootste boosdoener bij thuiswerken is eigenlijk alle afleiding die er aanwezig is rondom je. Dit kunnen verschillende dingen zijn, van kinderen die thuis zijn tot een was draaien of even snel de vloer dweilen. Geef niet toe aan afleiding! Een aantal oplossingen zijn dat je de afleidingen afhandelt nog voordat je gaat werken of de discipline erin probeert te houden dat je pas in het weekend het huis schoonmaakt. Als je kinderen thuis zijn voor de dag is het handig om te kijken of ze niet bij iemand anders kunnen gaan spelen of bij opa en oma op bezoek kunnen. Een andere optie is om voor de kinderen knutsel projecten voor te bereiden, zodat ze continu bezig kunnen zijn en je in principe naast elkaar aan het werk bent!

Werkplek

Je werkplek is de tweede boosdoener. Normaal gesproken heb je op kantoor alles bij de hand, dit hoort ook zo te zijn op je werkplek thuis. Maar om je werkplek een upgrade te geven kan je een elektrisch verstelbaar bureau aanschaffen. Dit is een bureau dat in hoogte verstelbaar is, daarmee kan je naast zitten aan je bureau ook staan aan je bureau, wat ideaal is als je veel moet zitten voor je werk en je bureaustoel niet optimaal is. Naast een elektrisch verstelbaar bureau kan je ook een nieuwe bureaustoel aanschaffen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *