Donateurs, vrienden en belangstellenden

Via deze website kunt u zich aanmelden als belangstellende, donateur of vriend van de Stichting. De Stichting is een non-profit instelling die grotendeels afhankelijk is van donaties en sponsorbijdragen. Het bestuur hoopt dan ook dat zoveel mogelijk belangstellenden ook willen toetreden tot de kring van donateurs of van vrienden van de stichting.

Aanmelden als belangstellende is gratis. U ontvangt per e-mail uitnodigingen voor de Dreeseminars.

Donateurs ontvangen daarnaast het Jaarboek Overheidsfinanciën. Hoewel de Dreesstichting geen leden heeft, worden de donateurs beschouwd als haar primaire doelgroep. Van de donateurs wordt een jaarlijkse bijdrage verwacht van € 40,--.

Vrienden ontvangen bovendien alle andere publicaties van de Dreesstichting. De jaarlijkse bijdrage voor vrienden is € 80,--

Ik wil mij aanmelden als

21-4-2017 Registreren kan via deze link. Zodra een nieuw nummer live staat, krijgt u hiervan automatisch bericht. Het nieuwe numme... >>